+31 6 46324899 info@marcelpost.nl
Selecteer een pagina

DJ MARCEL POST

Er zijn weinig Dj’s die een feestje kunnen maken als DJ Marcel Post. De altijd goed geluimde DJ met zijn vriendelijke charisma is inmiddels een veel geboekte DJ op bruiloften en feesten.

Biografie

MEER OVER DJ MARCEL POST

Met een enorme dosis humor en ervaring knalt Marcel uw feest in de stratosfeer! Het opeenvolgende tempo is bijna niet bij te houden. Hierdoor staat de dansvloer geen enkel ogenblik leeg en gaat iedereen de hele avond helemaal los.

DJ Marcel post is naast een feest DJ ook een echte Allround DJ. Dit houd in dat hij ook echt draait wat u wilt dat er gedraaid wordt op uw feest of uw evenement.

Dit is een hele sterke eigenschap van een DJ, want hoe vaak hoor je niet een DJ op een feest helemaal los gaan als iedereen net binnen is en nog even chill wil praten met elkaar? Dit begrijpt Marcel maar al te goed. Je hebt de touwtjes zelf in handen op je feest, en dat is wel zo fijn aan deze DJ. Daarom draait Marcel gewoon echt allround en precies zoals jij dat wilt.

Ook in grote tenten en op carnavalsfeesten staat DJ Marcel Post zijn mannetje. Of dit nu samen met een te gekke live band is of gewoon solo. Hij laat het dak eraf gaan! De enorme energie die hij heeft projecteert hij lachend op het publiek.

Dit wil je gewoon op je feest hebben.